Het onderhouden van de gegevens op uw website, vergt veel tijd, afbeeldingen opzoeken, advertenties digitaal maken, dan alles op de juiste plaats en het juiste formaat op de website zetten.

Uw website bouwer vertelde dat u dat heel handig zelf kon doen, met het geleverde CMS. In de praktijk blijkt het allemaal een beetje tegen te vallen. Uw mannetje hiervoor is vertrokken, u heeft geen personeel die u dit in handen durft te geven en zelf heeft u er geen zin of tijd voor.
Het gevolg is dat er oude aanbiedingen etc. op uw website blijven staan.
Niets is dodelijker dan een stilstaande website, uw bezoekers zien dat en hebben dan meteen een negatieve mening.

U heeft een bedrijf dat u narrowcasting (beeldschermen in de winkel) heeft geleverd. Nu kunt u uw eigen pagina's hierop maken met uw aanbiedingen en informatie. Klinkt mooi, maar die pagina moet wel gemaakt worden, die aanbiedingen moeten er wel opgezet worden.

U heeft het zelf al meerdere malen geprobeerd, hetgeen u vele uren ( ja echt, voor je het weet zit je er een hele avond met te rommelen) zonder echt goed resultaat.
Dit is niet wat u voor ogen had, toen u het contract tekende.

Hier kan ik u mee helpen, ik moet eerst even kijken hoe uw systeem in elkaar zit waarna ik met u kan bekijken hoe vaak en hoeveel er gedaan moet worden, dan bereken ik het aantal uren per maand waarmee dan een abonnement geoffreerd word. Dit alles is altijd vrijblijvend waarbij beide partijen ja of nee kunnen zeggen.
Werkwijze onderhoud
Persoonlijk, betaalbaar, creƫren en onderhouden
Adres: Pluto 209, 1785 AZ  Den Helder                        mob: (+31)623106151   

KVK: 37131585   BTWnr: NL001296426B78     IBAN: NL56 INGB 0004 4991 33

email: info@plutosoft.nl