Na het oriënterend gesprek over het hoe en wat van uw bedrijf, waarbij u wordt voorgelicht en geadviseerd, worden indien nodig maximaal 3 verschillende demo homepages gemaakt waar uw ideën in worden verwerkt en welke met u besproken worden. Zo heeft u iets tastbaars om mee te werken.

Als u reeds een logo of een slogan hebt worden deze hier natuurlijk voor gebruikt, anders bedenken we er een paar zodat u een keuze kunt maken of ideën krijgt voor uw eigen logo.

Ook kunt u dan in bepalen welke hosting en domeinnaam u gaat gebruiken . Misschien hebt u zelf reeds een domeinnaam en hosting, welke door mij gebruikt kan worden.

Het vervolg bepaalt u, er zijn teksten nodig voor de diverse pagina's en foto's of afbeeldingen, let op dat deze gebruikt mogen worden i.v.m. auteursrechten. Indien nodig kan ik de benodigde foto's voor u maken, hier spreken we dan een apart tarief voor af.

De duur van de bouw is o.a. afhankelijk van het aanleveren van deze materialen.

Voor overleg betreffende de website bouw, kom ik bij u langs op een tijd die u bepaalt, zodat u makkelijk een afspraak kunt maken. Ook wordt er veelvuldig gecommuniceerd per email. Hetgeen voor beide partijen handig is.    
                                                                               

Werkwijze websites
Persoonlijk, betaalbaar, creëren en onderhouden
Adres: Pluto 209, 1785 AZ  Den Helder                        mob: (+31)623106151   

KVK: 37131585   BTWnr: NL001296426B78     IBAN: NL56 INGB 0004 4991 33

email: info@plutosoft.nl